NATURE COS

Sinds 2002 ontwikkelt de groep NATURE COS biologische cosmetische producten van hoge kwaliteit die een plaats veroverd hebben in het professionele circuit van de Franse schoonheidsinstituten.

 

EEN PIONIER IN DE BIOLOGISCHE FRANSE COSMETICA

Verantwoordelijkheid voor het milieu en diepe ethische waarden zijn al sinds 2002 de drijfveren geweest voor de ontwikkeling van de merken van de Groep NATURE COS, een echte pionier in alternatieve cosmetica en expert in biologische producten.

De Groep NATURE COS kan zijn producten ontwikkelen volgens de voorwaarden van de grote instanties van biologische certificaten en heeft zijn formules vernieuwd, telkens wanneer nodig, om te voldoen aan de nieuwe voorwaarden.

Elke productsamenstelling bestaat uit de beste biologische producten die uiterst nauwkeurig worden geselecteerd op hun buitengewone kwaliteiten.

 

BIO IS DE ENIGE OPTIE.

De Groep NATURE COS beheerst perfect de productietechnieken voor gecertificeerde biologische make-up. De formules van de verzorgingsproducten zijn van professionele kwaliteit door de zeer hoge concentratie biologische actieve ingrediënten. Ze worden erkend om hun zeer grote doeltreffendheid.

De afdeling R&D, in het centrum van de ondernemingszetel, werkt voortdurend aan de optimalisatie en het uitbreiden van de gamma's en aan de aanpassing ervan aan de internationale markt. Tegelijkertijd werkt Naturecos aan innovatieprogramma's waarin

NATURE COS een voorrang krijgt.

 

De uitdagingen wat betreft het milieu en het klimaat, en de nieuwe verwachtingen van de consument, hebben NATURE COS ertoe aangezet om zijn merken te laten evolueren door ze te moderniseren en nog meer hun intrinsieke kwaliteiten te benadrukken om ze op alle markten te implementeren en zo de algemene groei van bioproducten te bevorderen.

De nieuwe identiteit van de merken van NATURE COS bieden een nieuw, modern, sterk en aantrekkelijk biologisch aanbod: Bio dat altijd verleidelijk zal blijven.

De groep NATURE COS respecteert de codes van het NIEUWE BIOTIJDPERK.

 

ONZE BIJDRAGE VOOR DE PLANEET.

In lijn met zijn waarden, zijn ecologische aanpak en zijn biologisch gecertificeerde productie, zorgt de Groep NATURE COS elke dag voor het welzijn van zijn klanten en voor de bescherming van het milieu. Het is dus vanzelfsprekend dat de Groep ervoor gekozen heeft om nog een stapje verder te gaan met de ontwikkeling van een platform dat verschillende partners, verenigingen of ngo's verenigt, die opkomen voor de rechten van mens en dier, en voor de bescherming van de planeet.

Onze partners krijgen 5% van het jaarlijks nettoresultaat van de Groep dat wordt behaald met de verkoop van producten van alle merken teruggestort en dat eerlijk wordt verdeeld onder elk van hen. Zo kan elke klant trots zijn dat hij/zij met elke aankoop van een product van NATURE COS in een van de verkooppunten of op onze websites bijdraagt aan de actie van deze vereniging van partners.

WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE PLANEET.

© 2012 - 2024 Couleur Caramel webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel