Deze webshop is speciaal gemaakt voor JOU! 
Couleur Caramel is zo een mooi en kwalitatief make-up product, met pure ingrediënten die verzorgend zijn voor je huid, Bio, Eco, Vegan, dierproefvrij én met een groot assortiment aan kleuren. Daarbij is de prijs eerlijk.
In deze webshop kun je op je gemak alle make-up artikelen van Couleur Caramel vinden, bekijken en bestellen. Je vindt in onze webshop het complete assortiment van Couleur Caramel.
 

Soms is online make-up kiezen echt lastig. Daarom zijn wij méér dan een webshop.
Bij ons kun je terecht voor een advies. Wil je weten welk product het beste bij jouw huid past, of heb je een vraag over een kleur? Neem gerust contact op via de mail of één van de social media kanalen. ( zie onderaan de pagina).
Danielle Purmerend  Je hebt dan contact met Danielle Pieterse. Schoonheidsspecialiste en visagiste van beroep.
  Al ruim 25 jaar gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging.
  Sinds 2009 is Couleur Caramel favoriet in het assortiment in de natuurlijke schoonheidssalon Inside Beauty van Daniëlle. 
  Inside Beauty , en het adres van deze webshop CouleurCaramelmakeup.nl is gevestigd in
  Purmerend (Noord-Holland)

Danielle heeft nauw contact met diverse Couleur Caramel – collega’s, verspreid door Nederland. Voor jouw persoonlijke advies is er eventueel ook een Couleur Caramel specialiste in jouw buurt.

Anja - Smilde (Drenthe)

Noortje - Lobith (Gelderland)

Inge - Bergeijk (Brabant)

 

Petra - Minnertsga (Friesland)

 

Yvonne - Helden (Limburg)

 

Carla - Kelpen-Odier (Limburg)

 

COULEUR CARAMEL, MÉÉR DAN ALLEEN MOOIE MAKE-UP!

Sophie van SocialbySoof verzorgt de Social Media van CouleurCaramelmakeup.nl. Een enorme enthousiaste jonge vrouw die hierin helemaal thuis is. Zo blijf jij up to date. Naast dat je onze artikelen leert kennen lees je ook tips hoe ze te gebruiken.

Per oktober 2020 kun je ook met regelmaat een blog vinden op onze website, waarin je nog meer achtergrond informatie kunt lezen.
Caroline van Wasteless Words schrijft deze voor ons. Ze deelt met ons haar passie voor een betere wereld met meer groene bedrijven.

Couleur Caramel brengt jou de mooiste versie van jezelf. De biologische make-up van COULEUR CARAMEL is een make-up die de huid voedt en beschermt, een verzorgende make-up die de huid én je gezondheid goed doet. Daarbij is het merk baanbrekend in haar biologisch afbreekbare verpakkingen. Ook draagt Couleur Caramel bij aan het milieu. Van elk verkocht artikel gaat een deel van de opbrengst naar organisaties die zich inzetten voor een betere planeet zoals o.a. WWF. Al ruime tijd geleden wilde Couleur Caramel zich inzetten voor een beter milieu, lees hier meer...

Couleur Caramel kleurt je dag!
Met vriendelijke groet, Danielle Pieterse, specialist in natuurlijke huidverzorging en make-up.

 

© 2012 - 2022 Couleur Caramel webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel