Breng vorm in het gelaat en laat je huid stralen met de natuurlijke blush. Deze bio blush is in er in diverse prachtige tinten. Je kunt kiezen uit een felle frisse blush, of een meer natuurlijke blush kleur. 
De blush is te gebruiken vanuit het recyclebare tasje. Of te klikken in de handige koffertjes die tevens bescherming bieden.

Om de blush gemakkelijk en perfect aan te brengen gebruik je de natuurlijke blushkwast. Een minimale touch van de kwast op de blush neemt genoeg product op om aan te brengen op je gelaat. 
TIP: de natuurlijke blush van Couleur Caramel bevat zeer veel pigmenten, gebruik daarom zeer zuinig!   

De Terre Caramel, natuurlijke aardepoeder of terra Cotta is echte aarde die gedurende 8 uur in de oven wordt gebakken. Deze biologischeTerrra poeder geeft structuur en vorm (shapen), of zorgt voor een gebruinde kleur.
Gebruik deze op de plaatsen waar de zon je gezicht geraakt: de wangen- het voorhoofd en de kin. Neem wat van de biologische aarde poeder op een grote poederkwast, en breng luchtig aan. Het resultaat is verbluffend! Direct een minder vermoeide teint!

Naast de vaste collectie is er ook een limited collection waar je de nieuwste natuurlijke blushes vindt !  

Een klein beetje van onze biologische blush in frisse kleur op de jukbeenderen , en je straalt!

Alle kleuren van de getoonde afbeeldingen kunnen afwijkend zijn van de echte kleuren. Dit heeft te maken met de kleurinstelling van uw beeldscherm.

Merk je bij het bestellen dat jouw favoriete artikel en/of kleur nu niet kunt bestellen ? Stuur ons een berichtje, dan gaan we proberen of we deze nog voor jou kunnen verkrijgen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2020 Couleur Caramel webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel