Prachtige lippen met de lippenstift of lipgloss van Couleur Caramel die de lippen niet alleen kleurt, maar ook nog eens verzorgt.

Tip van de Couleur Caramel visagist:
‘Ontkleur’ de lippen eerst door heel dun het correctiepotlood aan te brengen. Daarna kleur je de lippen in met een lippenpotlood. Daaroverheen breng je de lipstick of lipgloss aan.
Het resultaat? Een mooi gedefinieerde mond met een prachtige kleur die lang blijft zitten.

 


lipgloss                      
      
lippenstift

couleur caramel lipverzorging

twist & Lips

couleur caramel lippotlood


 

lippenpotlood

couleur caramel lipverzorging

lipverzorging

Biologische lipbescherming  SPF 30

Wist je dat een vrouw gemiddd 3,5 Kg lipstick in haar  leven opeet?

Meestal is de basis van lippenstiften, lipgloss en lipbalsem minerale olie. Dit is een zeer slecht ingrediënt. Het is afkomstig van de aardolie industrie, een restproduct. Het sluit de huid af en onttrekt vocht aan de diepere huidlagen. Daardoor droogt de huid alleen maar meer uit! De vrouw gaat meer smeren, geeft nog een drogere huid en de vicieuze cirkel is compleet.
Wat is het toch prettig dat de lippenstiften van Couleur Caramel geen nadelige synthetische ingrediënten bevatten!
Maar wat zit er wel in?
De basis voor de lippenstift (ook voor de gloss en de verzorgingsstick) is Karitéboter. (Ook wel Galamboter of Sheabutter genoemd.)
De Afrikaanse Karitéboom, Butyrospermim parkii, wordt wel 15 meter hoog en geeft (na 15 jaar pas voor het eerst) vruchten die op pruimen lijken. De pitten bevatten wel tot 50% vetten. Deze bevatten een heel hoog gehalte aan onverzeepbare delen die goed te verdragen zijn door de huid en zeer werkzaam zijn. Karitéboter bevat ook allantoïne, en een extreem hoog gehalte aan vitamine A, D, E en F. Daardoor maakt het de huid zacht en soepel en helpt haar te herstellen. Een ideale grondstof dus voor een lippenstift!
Zo krijgen de lippen niet alleen een prachtige kleur, maar worden ze gelijk ook verzorgd.

© 2012 - 2020 Couleur Caramel webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel