Zeer zuinig in gebruik dankzij een groot pigmentgehalte.
Te gebruiken vanuit het recyclebare tasje. Of te klikken in de handige koffertjes die tevens bescherming bieden.

Subtiel en leuk kleurenspel voor meer vorm, een intensere blik of gewoon voor een helderdere en stralendere blik. Durf te spelen met kleuren en contrasten en creëer een intens, natuurlijk of genuanceerd effect. 

Gebruik:
Neem het platte penseel om matte oogschaduwkleuren aan te brengen, om te vervagen of om parelmoerkleuren of oogschaduw met lovertjes aan te brengen. Met het bolpenseel kun je makkelijk kleuren in elkaar te laten overlopen en laten samensmelten met de huid. Gebruik het schuine penseel om lijntjes te trekken met oogschaduw tegen de wimperrand (zoals met een eyeliner).
Maak je de haren van het penseel vochtig om de oogschaduw op te nemen, krijgje intensere kleuren.
Het advies bij parelmoer oogschaduw is het penseel met sponsapplicator.

Wist je dat de penselen zo gemaakt zijn om op de meest doelzame wijze de kleur op te nemen en op de huid aan te brengen? Goed gereedschap is het halve werk. 

Alle oogschaduws zijn Bio gecertificeerd. Veel kleuren zijn Vegan (dit staat vermeld  bij het artikel).

Merk je bij het bestellen dat jouw favoriete artikel en/of kleur nu niet kunt bestellen ? Stuur ons een berichtje, dan gaan we proberen of we deze nog voor jou kunnen verkrijgen.


oogschaduw specials
                   


oogschaduw parelmoer

Couleur caramel make up oogschaduw


oogschaduw mat

Alle kleuren van de getoonde afbeeldingen kunnen afwijkend zijn van de echte kleuren. Dit heeft te maken met de kleurinstelling van uw beeldscherm.

© 2012 - 2020 Couleur Caramel webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel